Despre Mine

psiholog lavinia albescu

Lavinia Albescu,

psiholog clinician, psihoterapeut.

Psiholog clinician, Psihoterapeut

Sunt psiholog clinician si psihoterapeut specializat in terapii scurte ericksoniene si hipnoza clinica, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu drept de libera practica (psiholog Lavinia Albescu, cod personal 04457). Sunt membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana si psihoterapeut acreditat de Federatia Romana de Psihoterapie.

Am drept de libera practica si in alte domenii ale psihologiei: psihologia muncii si organizationala, si psihologia transporturilor. Pregatirea mea profesionala cuprinde printre altele si cursuri de consiliere dedicate persoanelor dependente de alcool, consiliere pre si post avort si consiliere decizionala; sunt psiholog certificat in aplicarea si interpretarea testului Rorschach (testul petelor de cerneala).

Cred in folosirea combinata a tehnicilor interactive si a celor orientate pe obiective si solutii, integrez metode si tehnici complementare pentru a oferi o abordare adaptata nevoilor fiecarui client. Serviciile mele, ca psiholog, au ca scop oferirea de sprijin si feedback, pentru a ajuta clientii sa treaca eficient prin provocarile care le apar in viata.

logo colegiul psihologilor din romania

Membru acreditat al Colegiului Psihologilor din Romania, cu drept de libera practica.

logo federatia romana de psihoterapie

Psiholog acreditat de Federatia Romana de Psihoterapie.

Cu intelegere si caldura lucrez cu fiecare persoana pentru a o ajuta sa isi descopere punctele forte si pentru a atinge nivelul de dezvoltare pe care si l-a propus. A fi psiholog inseamna in primul rand sa te gandesti la relatie, la om, nu doar la tehnici, de aceea creez o atmosfera calda unde, protejat de confidentialitate, poti sa te deschizi fara frica de a fi judecat.

Stiu ca nu exista retete castigatoare, deci nu folosesc tipare fixe, sunt flexibila si imi adaptez planul terapeutic nevoilor fiecarui client. Am experienta cu clienti din diverse culturi, asa ca desi poate consideri ca valorile sau credintele tale sunt diferite, cu toleranta putem lucra impreuna chiar folosindu-ne de ele.

Fa o programare!

Vrei sa vorbesti cu Lavinia ?

Suna, trimite un e-mail sau completeaza formularul de programare.

Iti recomand sa citesti

  • Citat – “Sa te indragostesti este o nebunie, e ca o forma de nebunie acceptabila social” (filmul Her)
  • Citat – “Nu e un miracol ca am terminat, e un miracol ca am avut curajul sa pornesc.” (John Bingham)
  • Citat – “Exista doua intrebari cheie in viata: Ce simt cu adevarat? si Ce vreau cu adevarat? Daca raspunzi la astea, iti trece nevroza.” (psiholog Harold Ramis)