Despre Mine

Psiholog clinician și psihoterapeut Lavinia Albescu, specializat în terapii ericksoniene și hipnoză clinică, acreditat de Colegiul Psihologilor.

Vorbește cu psihologul! Ai ajuns aici pentru că probabil ai nevoie de ajutorul unui psiholog.

Un profesionist

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut specializat în terapii scurte ericksoniene si hipnoza clinica, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu drept de liberă practică (psiholog Lavinia Albescu, cod personal 04457). Sunt:
psiholog Lavinia Albescu

  • Membru acreditat al Colegiului Psihologilor din România, cu drept de liberă practică.
  • Membru acreditat al Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană.
  • Psiholog acreditat de Federația Română de Psihoterapie.

Am drept de liberă practică și în alte domenii ale psihologiei: psihologia muncii și organizațională, și psihologia transporturilor. Pregătirea mea profesională cuprinde printre altele și cursuri de consiliere dedicate persoanelor dependente de alcool, consiliere pre și post avort și consiliere decizională. Sunt psiholog certificat în aplicarea și interpretarea testului Rorschach (testul petelor de cerneală).

Cred în folosirea combinată a tehnicilor interactive și a celor orientate pe obiective și solutii, integrez metode și tehnici complementare pentru a oferi o abordare adaptată nevoilor fiecărui client. Serviciile mele, ca psiholog, au ca scop oferirea de sprijin și feedback, pentru a ajuta clienții să treacă eficient prin provocările care le apar în viață.

O persoană

Cu înțelegere și căldură lucrez cu fiecare persoană pentru a o ajuta să își descopere punctele forte și pentru a atinge nivelul de dezvoltare pe care și l-a propus. A fi psiholog înseamnă în primul rând să te gândești la relație, la om, nu doar la tehnici, de aceea creez o atmosferă caldă unde, protejat de confidențialitate, poți să te deschizi fără frica de a fi judecat.

Știu că nu există rețete câștigătoare, deci nu folosesc tipare fixe. Sunt flexibilă și îmi adaptez planul terapeutic nevoilor fiecărui client. Am experiență cu clienți din diverse culturi, așa că, deși poate consideri că valorile sau credințele tale sunt diferite, cu toleranță putem lucra împreună chiar folosindu-ne de ele.

Îți recomand să citești

  • Citat – „Să te îndrăgostești este o nebunie, e ca o formă de nebunie acceptabilă social” (filmul Her)
  • Citat – „Nu e un miracol că am terminat, e un miracol că am avut curajul să pornesc.” (John Bingham)
  • Citat – „Există două întrebări cheie în viață: Ce simt cu adevărat? și Ce vreau cu adevărat? Dacă răspunzi la astea, îți trece nevroza.” (psiholog Harold Ramis)

Contactează-mă!

Contactarea psihologului este primul pas, probabil și cel mai greu. Acest aspect nu ar trebui să te descurajeze. Nu ezita să mă suni chiar dacă ai nevoie doar de câteva informații. Răspund cu plăcere la întrebări. Dacă nu răspund la telefon înseamnă că sunt în mijlocul unei ședințe și te voi suna eu înapoi.

Am inclus în pagina Contact diverse moduri de a mă contacta.

Întrebări frecvente